• branschmätning fastighetsmäklare

Politikker, vilkår og databeskyttelse

Hos EPSI Rating sikrer vi vores kunders integritet. Her kan du læse vores generelle vilkår, vores databeskyttelsespolitik og privatlivspolitik.

 • Generelle betingelser

  Disse betingelser gælder for kundeundersøgelser og andre ydelser, som EPSI Rating udfører for kundevirksomheder, medmindre andet er aftalt skriftligt. Læs mere i vedlagte pdf.

 • Privatlivspolitik

  Vores privatlivspolitik gælder for alle virksomheder inden for EPSI Rating Group. Vi beskytter dit privatliv og du skal føle dig sikker, når du overlader dine personlige data til os. Derfor har vi en databeskyttelsespolitik. Den er baseret på den gældende lovgivning om databeskyttelse og præciserer, hvordan vi arbejder for at beskytte dine rettigheder og dit privatliv. Læs mere i vedlagte pdf.

 • Databeskyttelsepolitik

  Vores databeskyttelsespolitik gælder for alle virksomheder inden for EPSI Rating Group (EPSI). Vi beskytter dit privatliv og du skal føle dig sikker, når du overlader dine personlige data til os. Derfor har vi en databeskyttelsespolitik.

 • Nyhedsbrevsbetingelser

  Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du, at vi at vi må sende dig nyhedsbreve via e-mail. Nyhedsbrevet udsendes ca. med 14 dages mellemrum.

  Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev fra EPSI Rating Danmark, kan du til enhver tid framelde dig i bunden af nyhedsbrevet.

  Du kan læse mere om, hvordan vi behandler persondata her.

Sofie Breum

Kontakt

SOFIE BREUM
Country Manager – EPSI Rating Danmark