• Kvalitetsudvikling i fokus!

Ejere

EPSI Rating er ejet af SIQ – Institut for Kvalitetsudvikling, der er oprettet af den svenske regering og har til opgave at være det indsamlende-, kørende- og ressourceskabende organ for den svenske udvikling i kvalitetsområdet og samtidig støtte internationalt samarbejde.

SIQ stimulerer og bidrager til en positiv kvalitetsudvikling i alle dele af svenske samfund ved at skabe, indsamle og formidle viden om langsigtet og bæredygtigt udviklingsarbejde. Bag SIQ er agenturet for vækst og medlemsorganisationer fra både den private sektor og den offentlige sektor.

SIQ er repræsenteret i alle dele af samfundet takket være et unikt netværk af forskere, iværksættere, lærere, kvalitetsledere, eksaminatorer, studerende, børsnoterede selskaber, myndigheder og alle andre organisationer, der i deres daglige arbejde udvikler deres aktiviteter ved hjælp af systematisk kvalitetsarbejde og en kundefokuseret tilgang.

SIQ vil bidrage til at øge organisationers konkurrenceevne og rentabilitet ved at skabe, indsamle og formidle viden om kvalitetsudvikling.

Læs mere om SIQ