• Actionable Insights to Improve Customer Satisfaction. No More. No Less. That’s EPSI Rating Denmark!

Actionable insights to improve customer satisfaction

I 20 år har vi studeret kundernes erfaringer med private og offentlige aktiviteter i Norden. Gennem vores studier har vi bestræbt os på at opnå og videreformidle indsigt i, hvad der skaber tilfredse og loyale kunder. Vi er optagede af at bidrage til at opbygge et bæredygtigt samfund – vores vision siden 1989, som i dag føles mere relevant end nogensinde.

Bæredygtig udvikling

EPSI Rating Group (og Svenkst Kvalitetsindex) stammer fra et forskningsprojekt på Handelshøjskolen i Stockholm. Resultatet af forskningsprojektet viste, at organisationer, der fokuserer på tilfredse kunder har mindre churn og øget sandsynlighed for mersalg, hvilket virker indlysende i dag, men det var nyt i slutningen af ​​80’erne. I de seneste år har ny forskning, baseret på vores data, også vist at værdier som omdømme (image), tillid og samfundsansvar har stor indflydelse på kundernes valg og oplevelser. I dag ved vi, at samfundsinddragelse er rentabelt, og at de skandinaviske forbrugere ønsker at gøre forretninger med virksomheder, der opfattes som ansvarlige.

Vores studier har siden starten været modelbaserede, dvs. at vi har opbygget en række variabler. EPSI Ratings målemodel bliver løbende udviklet, uden at miste sammenligneligheden over tid. Derfor har vi i dag en unik database med velstrukturerede data, der giver os fantastiske muligheder for at studere, hvordan kundeoplevelser og underliggende drivkræfter har ændret sig over tid.

I begyndelsen af ​​00’erne så vi et voksende behov for at forstå betydningen af ​​virksomheden og medarbejdernes forbindelse til kunden. I dag skal Interessenterne samarbejde om at skabe en langsigtet bæredygtig social udvikling, dette indebærer en forståelse af hvad der driver medarbejdernes engagement og betydningen af et sundt arbejdsliv.

Vores vision: Stakeholder insights for a sustainable future

2000

For tyve år siden startede EPSI Rating Group med at måle kundetilfredshed i Danmark (vores søsterselskab i Sverige har målt siden 1989).

5

Vi har kontor i fem lande