• Vejen til en bæredygtig fremtid går gennem kunden

Bæredygtighedsmålinger fra EPSI

Vi ved, at bæredygtighed er en vigtig del af kundeoplevelsen. Vi har målt bæredygtighed/samfundsansvar siden 2008 og har set hvordan det er vokset i betydning for kunderne. For nogle år siden begyndte vi at forske mere i hvordan bæredygtighed påvirker kundeoplevelsen. Ny tilbyder vi også bæredygtighedsstudier for at hjælpe dig med at få indsigt i hvordan I bedst kan imødekomme kundernes nye krav til bæredygtighed.

EPSI tilbyder nu flere bæredygtighedsstudier. Nedenfor beskrives vores to største studier, men vi udfører også en række andre studier som er skræddersyet efter vores kunders behov.

EPSI’S BÆREDYGTIGHEDSINDEKS

EPSI Bæredygtighedsindeks indfanger kundernes syn på om deres leverandør investerer i bæredygtig vækst for fremtidige generationer, stræber efter økonomisk succes uden at gå på bekostning af sociale eller miljømæssige faktorer, og tager et samfundsansvar (etisk, socialt, økonomisk, miljømæssigt, etc.). Vi tilbyder Bæredygtighedsindekset i alle vores branchestudier. Alle aktører i studiet, kan så sammenligne hvordan deres kunder oplever deres arbejde med bæredygtighed i forhold til andre, og se hvordan det påvirker kundetilfredsheden og loyaliteten. Du kan læse mere om EPSI’s Bæredygtighedsindeks HER.

DYBDEGÅENDE BÆREDYGTIGHEDSSTUDIE

I tillæg til Bæredygtighedsindekset tilbyder vi også et mere dybdegående studie, som tager udgangspunkt i jeres behov. Dette studie dækker følgende aspekter:

 • KUNDEVIDEN

  Hvor vigtige er spørgsmålene om bæredygtighed for jeres kunder? Hvor stor en andel af kunderne lægger vægt på bæredygtighed?

 • KOMMUNIKATION

  Mange selskaber arbejder aktivt med bæredygtighed, men alt for ofte ser kunden det ikke. Det er derfor vigtigt at undersøge hvordan initiativerne når ud til kunderne. Ser kunderne kommunikation og hvilken information vil de gerne have?

 • PRÆFERANCER FOR BÆREDYGTIGHED

  Vi ser ofte en forskel i opfattelsen af bæredygtighed mellem kunde og leverandør. Leverandører arbejder med og information om bæredygtighedsaspekter som de selv værdsætter, som ikke altid føles relevante for kunden, som hellere vil have en anden type information.

 • KUNDENS SYN PÅ JERES BÆREDYGTIGHEDSARBEJDE

  Den endelige godkendelse af bæredygtighedsarbejdet kommer fra at kunden vurderer de faktiske bæredygtighedsinitiativer. Denne del omfatter drivkraftsanalyser, som kobler forskellige aspekter af bæredygtighed og forskellige dele af kundeoplevelsen.