Management Index

Hvor effektivt arbejder ledelsesgruppen?

Management Index er en undersøgelse af ledelsens effektivitet, en temperaturmåling, der sætter ord på, hvordan virksomheden præsterer. Målet med undersøgelsen er at samle den interne oplevelse af jeres virksomhed for på den måde at skabe en fælles opfattelse af, hvordan virksomheden skal drives. Målingen er relevant for virksomheder og organisationer, som gerne vil sikre fremgang eller forbedre sine resultater.

EPSI Rating leverer grundlag for forretningsstrategier

  • Få målt virksomhedens effektivitet.
  • Få fokusområder, der hjælper jer med at prioritere. På baggrund af undersøgelsen kan I nemt udarbejde en intern dagsorden, der forebygger og forbedrer virksomhedens præstation.
  • Få målt temperaturen på hvordan I præsterer. Med en statusoversigt ser I tydeligt, hvordan det står til.

Hvordan foregår undersøgelsen?

Metoden til at måle ledelsens effektivitet og hvordan virksomhedens præsterer, omfatter 50 udsagn inden for 10 områder. Fem områder fokuserer på, hvad I foretager jer i virksomheden, fire områder fokuserer på, hvilke resultater der opnås og det 10. og sidste område fokuserer på, hvordan I træffer beslutninger, lærer og udvikler jer. Det eneste vi skal bruge for at gennemføre en undersøgelse, er jeres e-mailadresser til ledelsesgruppen og en intern referencegruppe.

Udførelse af Management Index

Kontakt os i EPSI Rating hvis I vil udføre et Management Index. Indekset giver jer en objektiv undersøgelse og analyse fra en uafhængig organisation. For os er det vigtigt at være uafhængige i udarbejdelsen af Management Index, og vi bruger en videnskabelig metode, baseret på “Business excellens-modellen” og “SIQ-modellen” (Institutet för Kvalitetsutveckling). Kontakt os gerne, hvis I ønsker flere oplysninger om undersøgelsen eller hvordan I deltager.

Brug for hjælp til udførelse af en undersøgelse?

Indtast din e-mail, så kontakter vi dig