Kundeundersøgelser

Hvordan ved I, om jeres kunder er tilfredse?

Det er vigtigt at forstå kundeoplevelsen og få en forståelse for, hvordan jeres kunder agerer som forbrugere. EPSI Rating laver undersøgelser, der viser, hvad der gør jeres kunder tilfredse og loyale. Det, der gør jeres kunder tilfredse, eller måske utilfredse, er et godt udgangspunkt for det videre strategiske arbejde i virksomheden.

EPSI Rating leverer et forretningsstrategisk grundlag

 • Få faktabaseret information til opbygning af stærke kunderelationer. EPSI Rating foretager undersøgelser og analyser, som giver indsigt i de områder, der er vigtige at arbejde med.
 • Få faktuelt kundeperspektiv. Eftersom EPSI Rating udfører alle undersøgelser fra et uafhængigt standpunkt i forhold til de virksomheder og organisationer vi evaluerer, er der ingen enkelte interesser, der kan påvirke resultatet.
 • EPSI Rating fortæller virksomheden, hvad der er kendetegnede for succesrige organisationer i forskellige brancher.

 

Vores undersøgelser, både brancheundersøgelser og specifikke undersøgelser, giver indsigt i:

 • Kundetilfredshed – hvor tilfredse er kunderne? Deltag i EPSI Ratings årlige branchemåling og få indsigt i kundetilfredshed i branchen, samt hvordan I står i forhold til konkurrenterne. EPSI Rating kan også foretage skræddersyede undersøgelser af jeres virksomhed ved at gennemføre en specifik kundeundersøgelse. Hvis I ønsker at måle kundetilfredsheden løbende hele året, er det også muligt via EPSI Rating.
 • Drivkræfter – hvordan ved I, hvad der er vigtigt for jeres kunder? Analysen fra EPSI Rating bygger på avancerede statistiske metoder, der giver jer vigtige indsigter i, hvad kunden ønsker.
 • Konkurrenceanalyse – hvordan er I placeret i forhold til jeres konkurrenter? Alle kunder er forskellige, og det samme gælder for leverandører. Gennem branchestudier fra EPSI Rating kan I fordybe jer i, hvad der er vigtigt for konkurrenterne, og hvordan I kan overtage markedsandele eller adskille jer fra øvrige aktører på markedet.
 • Genkøbsgrad – få en analyse af, hvordan I får loyale kunder.
 • Anbefalingsgrad – vil jeres kunder anbefale jer til andre? EPSI Rating analyserer og sammenligner virksomheden eller organisationen i relation til branchen.
 • Kundeaktiviteter – kunder er aktive, de ringer, køber, kommenterer, klager, roser og skifter leverandører. Alle kundeaktiviteter kan kortlægges i en kunderejse.
 • Churn 2.0 – En standard, der måler, graden af leverandørskift, hvor vi ser store forandringer i kundeadfærd. De seneste undersøgelser viser, at vores kunder normalt ikke længere skifte leverandør, men i stedet benytter sig af flere. Udskiftningsgraden skal derfor i en vis grad omdefineres. Hvordan kan I få kunderne til at forblive loyale over for virksomheden?
 • Konkrete eksempler – hvad gør de virksomheder, der har størst succes? EPSI Rating måler 500 virksomheder over hele Norden, hvor en del har mere succes med deres kundeoplevelser end andre. Få del i undersøgelser, hvor baggrunden for deres succes præsenteres.
 • Holdningssegmentering/adfærdsmønster – digitaliseringen betyder, at landegrænser udviskes, så derfor er tidligere segmenteringsmodeller, der bygger på demografiske faktorer, ikke længere lige så effektive. At inddele kunderne i unikke segmenter er derfor bedre, hvor hvert segment har forskellige drivkræfter for, hvad der f.eks. gør dem tilfredse, loyale og købevillige. Tydelige segmenter gør det nemmere at tilpasse både service- og produktlevering. EPSI Rating kan hjælpe virksomheden til at deles op i grupper baseret på holdninger/adfærd.

 

Udførelse af kundeundersøgelse

Kontakt os i EPSI Rating hvis I vil udføre en kundeundersøgelse. På den måde får I en forståelse for jeres resultater og præstationer. I får en objektiv undersøgelse, der er helt transparent, og en dybdegåede virksomhedsanalyse, som I kan bruge til at nå frem til prioriterede tiltag i virksomheden eller organisationen. Vi i EPSI Rating er statistikere, HR-specialister og nationaløkonomer. Det er vigtigt for os at være uafhængige i gennemførelsen af kundeundersøgelserne, og vi benytter os af en akademisk/videnskabelig metode. Kontakt os gerne, hvis I ønsker flere oplysninger om undersøgelsen eller hvordan I deltager.

Produktblad_EPSI_Kunde

Brug for hjælp til udførelse af en undersøgelse?

Indtast din e-mail, så kontakter vi dig