EPSI Puls

Vil du måle kundens oplevelse løbende?

EPSI Puls er et enkelt værktøj til dig, som ønsker at arbejde dynamisk med udviklingen af kundetilfredsheden, og som er på udkig efter en pålidelig metode til at måle kundeoplevelsen i realtid.

Vores omfattende branchestudier giver dig svar på, hvilke områder der påvirker den oplevede kundetilfredshed mest i lige netop din branche. Når du ved det, så ved du også, hvad du skal fokusere på for at øge tilfredsheden på langt sigt.

Kundetilfredsheden er summen af de oplevelser, dine kunder har med dig, uanset om de sker digitalt, i en forretning, i en reception, på et kontor eller via telefon. Ved at måle hvordan kunden oplevede sit møde med dig, får du en indsigt, som gør, at du løbende kan træffe foranstaltninger for at skabe en større kundetilfredshed.

FØLG LØBENDE OP PÅ FAKTORER, SOM ER KRITISKE FOR KUNDETILFREDSHEDEN

Med EPSI Puls kan du udsende korte, hurtige pulsmålinger f.eks. via sms (3–5 spørgsmål) til dine kunder umiddelbart efter hvert møde. Spørgsmålene kan variere over tid, afhængigt af hvilke emner du vil følge op på, og hvad der fremmer dine kunders tilfredshed mest.

HURTIGERE UDVIKLING GENNEM DIREKTE FEEDBACK

Den direkte feedback giver dig gode forudsætninger for at styre et forbedringsarbejde i den rigtige retning.

Vores erfaring er, at virksomheder, der foretager EPSI pulsmålinger, hurtigere opnår en højere kundetilfredshed endde, som sjældent måler.

SÅDAN FUNGERER DET

Forestil dig, at en kunde forlader din reception, forretning, dit kontor eller lægger røret på efter en samtale med din kundeservice. Umiddelbart efter mødet får kunden en sms eller en mail med et link til nogle få spørgsmål om, hvordan han eller hun oplevede mødet.

Kunden besvarer spørgsmålene på mobilen eller ved pc’en. Du får efterfølgende et samlet billede af, hvordan kunderne har oplevet deres møder med dig.

LØBENDE OPFØLGNING PÅ KUNDENS OPLEVELSE GIVER DIG MULIGHED FOR AT:

  • Handle med det samme – styre virksomheden hen imod en øget kundetilfredshed ved at handle på såvel positive som negative tilbagemeldinger.
  • Iagttage udviklingen over tid – visualisere effekterne af dit forbedringsarbejde ud fra kundens bedømmelse.
  • Øge tempoet i dit forbedringsarbejde – identificere vellykkede pilotprojekter, metoder, tjenester og produkter så hurtigt som muligt.
  • Sætte vigtige faktorer under lup – zoome ind på vigtige udviklingsområder, som fører til større kundetilfredshed.
  • Skabe øget engagement – anspore til forbedring og udvikling gennem intern transparens (hvor forskellige enheder ser deres resultater i forhold til koncerngennemsnittet).
  • Identificere ”best practices” – finde de enheder, som præsterer de bedste resultater, og gøre brug af deres metoder, knowhow etc.

Vil du vide mere om EPSI Puls?

+45 33 37 71 75, info@epsi-denmark.org, www.epsi-denmark.org

Produktblad_EPSI_Puls

Brug for hjælp til udførelse af en undersøgelse?

Indtast din e-mail, så kontakter vi dig