Om os

Vores mission på EPSI Rating

Hos EPSI Rating har vi en udviklingsmæssig opgave. Vi bringer din virksomhed fremad. Vi gør dette gennem at fordybe os i, hvad der gør dine kunder og medarbejdere tilfredse. Siden 1989 har vi sammen med blandt andre Handelshøjskolen i Stockholm studeret sammenhængen mellem kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed og virksomhedernes rentabilitet. Vi har fulgt mange forøb for både etablerede og nystartede virksomheder. Vi har været med til at ændre deres kundefokus og delt indsigter i, hvordan de har kunne engagere deres medarbejdere og gøre dem loyale ambassadører for deres virksomheder. Vi har gjort virksomheder og organisationer konkurrencedygtige, ved at hjlpe med at lytte til kunderne og bruge dette input som et mål for kvalitet.

Vi sikrer en konkurrencefordel

Det er med ydmyghed, at vi hævder, at I altid kan blive bedre. Men det er jeres nærmeste, kunder og medarbejdere, som har mandat til at dømme jer. Derfor tager vi udgangspunkt i deres kompetencer og erfaring, når vi evaluerer jeres konkurrenceevne som organisation.

Vores undersøgelser af kundeoplevelsen (CSI – Customer Satisfaction Index) og medarbejder undersøgelser (NMI – tilfredsmedarbejderindex) resulterer i dokumenteret viden om jeres virksomhed. I får detaljeret viden om, hvilken position I har i forhold til andre aktører i jeres branche. Vi giver et faktuelt grundlag, som er produceret efter en afprøvet og anerkendt akademisk metode. Med udgangspunkt i undersøgelserne kan I skabe enighed internt omkring, hvilken retning virksomhedens forskellige kompetencer skal tage og hvilke forbedringspområder I skal fokusere på for at skabe mere lønsomhed i jeres branche.

Branchestudier

En branche er en betegnelse for en samling af virksomheder og organisationer, der driver lignende operationer. Hvis I vil have de mest tilfredse kunder og medarbejdere i jeres branche, så må indsigterne holdes op imod jeres konkurrenters præstationer. Derfor har vi valgt at blive de bedste i markedet til at give virksomheder et samlet brancheoverblik. Vores brancheoversigt er efterspurgt, fordi vi kan svare på hvordan kundeforholdet til jeres brand ser ud i forhold til andre brands i samme brancher. Vi giver jer nøglen til jeres kunder og medarbejdernes holdninger til jeres brand. Med løbende rapporter fra os, kan I metodisk forbedre og stimulere jeres forhold til kunder og medarbejdere fordi deres loyalitet er jeres vej til bedre lønsomhed.

EPSI Rating Denmark | Larsbjørnsstræde 3, 1454 København | Telefon 031 75 40 38 | helene.soderberg@epsi-rating.com