Om EPSI Rating

EPSI Rating hjælper virksomheder videre fremad

Hos EPSI Rating har vi en udviklende opgave – vi hjælper jeres virksomhed videre fremad. Det gør vi ved at fordybe os i jeres kunders, medarbejderes og ledelsens meninger om jeres virksomhed. Siden 1989 har vi, i samarbejde med Handelshögskolan i Stockholm, studeret sammenhængen mellem tilfredse kunder, tilfredse medarbejdere og virksomhedens lønsomhed. Vi har fulgt mange rejser hos både etablerede aktører og nytilkomne. I over 25 år har vi gjort virksomheder og organisationer mere konkurrencedygtige ved at bruge kundens stemme som et mål for kvalitet. Ud over vores undersøgelser arbejder vi også med forskning i samarbejde med Institutet för Kvalitetsutveckling (SIQ), Chalmers, Handelshögskolan i Stockholm samt Karolinska Institutet.

Vi styrker virksomheders konkurrenceevne

Det er med ydmyghed, at vi påstår, at I altid kan blive bedre, men det er jeres kunder, medarbejdere og ledelse, som har mandat til at bedømme jer. Derfor bruger vi deres kompetencer og erfaringer, når vi evaluerer jeres konkurrencekraft som organisation.

Vores undersøgelser af kundeoplevelse, medarbejdere og analyse af ledelsen resulterer i dokumenteret indsigt i jeres virksomhed. I får detaljeret kendskab til jeres egen position i forhold til andre aktører i branchen gennem et faktabaseret grundlag, der er udarbejdet ved hjælp af veldokumenterede akademiske metoder. Med undersøgelserne som udgangspunkt kan I herefter internt blive enige om, hvilken retning jeres virksomheds forskellige kompetencer skal tage og hvilke forbedringsområder, der gør, at I kan øge lønsomheden inden for jeres sektor.

En del af EPSI Rating Group og Institutet för Kvalitetsutveckling

Vores hovedmænd er EPSI Rating Group og Institutet för Kvalitetsutveckling, SIQ. EPSI Rating Group udfører undersøgelser i flere lande, både i Norden og i Europa, og EPSI Rating er en del af det europæiske netværk. Institutet för Kvalitetsutveckling er en nonprofit-stiftelse med den opgave at fremme kvalitetsudviklingen i Sverige ved at skabe, samle og sprede viden om kvalitetsudvikling. Hovedmændene i SIQ er den svenske stat, via Tillväxtverket, og medlemsorganisationerne i “Intressentforeningen Kvalitetsudvikling”.

Brug for hjælp til udførelse af en undersøgelse?

Indtast din e-mail, så kontakter vi dig