EVENTS

EVENTS

EPSI RATING OG CBS BYDER VELKOMMEN TIL MORGENSEMINAR

”PEOPLE MATTERS!” er fokus på dette morgenseminar.

Her vil vi præsentere forskning og resultater fra vores studier – både i et dansk og nordisk perspektiv.

TORSDAG D. 25. JANUAR 2018 KL 9:00

Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg
Lokale: Auditorium S.05

SU senest den 21/1-18. OBS der er begrænsede antal pladser.

PROGRAM

Kl. 8:30 – 9:00
Registrering.
Fra kl 8:30 er der croissanter, kaffe, te, vand og juice

Kl. 9:00 – 9:10
Lektor Lars Grønholdt, CBS og Helene Söderberg, CEO EPSI Rating Danmark, byder velkommen

Kl. 9:10 – 9:20
Hvilke tendenser kan vi se? Jacob Hallencreutz, CEO EPSI Rating Group. Udviklingen af kundetilfredsheden og drivkræfter. Et tilbageblik på året der er gået.

Kl. 9:20 – 9:45
Sammenhængen mellem tilfredse medarbejdere, kunder og økonomiske resultater, Lektor Lars Grønholdt, Institut for Afsætningsøkonomi, CBS. Det er sund fornuft, at der er sammenhæng mellem tilfredse medarbejdere, tilfredse og loyale kunder, og økonomiske resultater. Og der er også empirisk dokumentation for denne sammenhæng. Tre års data fra hotelkæden Radisson viser, at der er bedre økonomiske resultater, hvor kunderne er loyale, og at kunderne er mere loyale, hvor medarbejderne trives. Så tilfredshed og loyalitet kan læses på bundlinjen.

Kl 9:45 – 10:10
Tilfredse medarbejdere og tilfredse kunder – hvordan får vi det? Helene Söderberg, CEO EPSI Rating Danmark. Baseret på EPSI Ratings data fra forskellige brancher ser vi nærmere på, hvordan en organisation kan skabe værdi ved at arbejde både med sine medarbejdere og sine kunder.

Kl 10:20 – 10:50
Modellering af drivkræfterne bag Net Promoter Score – Et studie der bruger EPSI Rating modellen, Dr. Johan Parmler, Chef analytiker i EPSI Rating Group og CEO EPSI Rating Sverige. Konceptet omkring Net Promoter Score (NPS) er blevet en populær metode til at måle tilfredshed og loyalitet – hovedsageligt på grund af enkeltheden bag. Dens styrke som en ikke-finansiel resultatindikator er blevet kritiseret for uklarheden omkring, hvad der helt præcist påvirker scoren. Derfor, hvordan kan man gennemføre en drivkræftanalyse for en tilfredshedsmåling som NPS? Dette studie bruger data fra EPSI Ratings kundeundersøgelser. Fokus er at præsentere en metode, der kan forbedre organisationers præstationer, og på den måde hæve antallet af ’promoters’ og sænke antallet af ’detractors’.

Kl 10:50 – 11:00
Spørgsmål og afslutning

Kl 11:00 – 11:30
Vi byder på en let forfriskning, hvor der også er mulighed for at tale nærmere med folkene fra CBS og EPSI Rating

Velkommen!

Registrering, klik her

Brug for hjælp til udførelse af en undersøgelse?

Indtast din e-mail, så kontakter vi dig