• Branchestudierne: Objektive målinger af kundetilfredshed

Branchestudier

EPSI Rating Danmarks branchestudier giver indsigt i kundernes tilfredshed med centrale spillere i branchen. Indsigt i kundetilfredsheden bliver i studierne tilsat viden om drivkræfterne bag kundetilfredsheden, så den enkelte branche og virksomhed får konkrete, handlingsorienterede indsigter. Studierne sammenligner branchen på virksomhedsniveau, så de deltagende spillere får indsigt i både egen og konkurrenternes performance.

Undersøgelserne måler kundens oplevelse af din virksomhed og giver indsigt i udviklingsbehovet i forhold til konkurrenter samt andre brancher. Du får indsigt i, hvilke fokusområder der har den stærkeste effekt på kundetilfredsheden og i hvilken rækkefølge du bør prioritere dem.

Du får adgang til markedets mest omfattende sammenligning af førende aktører i din branche og din position i branchens placeringer.

EPSI Rating følger de anbefalede retningslinjer for Market Research. Det betyder, at de deltagende virksomheder altid kan stole på metoden bag resultaterne – og kan fokusere på det, der betyder noget: kunderne!

Market research principperne betyder, at vi årligt måler på udvalgte brancher, valgt ud fra relevans og efterspørgsel. Vi inkluderer altid de største spillere i en branche, uanset om disse er interesserede i at være med eller ej – alt andet ville være useriøs market research.

Hvis du er interesseret i at vi ser på din branche – eller hvis din virksomhed ønsker at være en del af branchestudierne, så tag gerne kontakttil os.

EPSI Ratings branchestudier i Danmark

Bank

Bank

Energibranschen

Energi

Forsikring

Telekom

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller forespørgsler vedrørende analyser, indsigter eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os.

Branchestudier, som vi udfører i andre lande

Crew

Dental

Estate

Persontransport

Passengers

Government

National employee studies

SKI Revision

Bookkeeping

SKI Revision

Accounting

Games