Branchestudier

EPSI Rating måler kundetilfredsheden i forskellige brancher. Det har vi gjort i Danmark siden slutningen af 1990’erne. Hver eneste branchemåling giver indsigt i, hvordan kunder oplever deres leverandør, og målingen giver jer vigtig information om den fortsatte udvikling af jeres varemærke, forretning eller tjeneste. EPSI Rating gennemfører på årsbasis interviews med omkring 300.000 kunder. Resultatet af målingerne sammenlignes i brancherapporter og hovedresultaterne er altid offentlige.

Hvad er resultatet af en branchemåling?

Branchemålingerne giver jer viden om kundernes oplevelse af jeres virksomhed, og hvordan I præsterer i forhold til branchen, men også i forhold til de bedste i andre brancher. Med kontinuerlige årsrapporter kan I metodisk forbedre relationen til jeres kunder.

Publiceringskalender 2018

Bestil brancherapport som beskriver kundernes drivkræfter

Gennem vores branchestudier ved vi, hvilke faktorer som driver kundetilfredshed i forskellige brancher. Hvis I ønsker dybdegående rapporter for at lære mere om drivkræfterne i jeres branche, kan de bestilles fra os. Det gør I ved enten at kontakte vores brancheansvarlige, eller indtaste en e-mail adresse nedenfor – så sørger vi for, at den rette person vil kontakte jer.

Hvad er retningslinjerne for brug af medaljen?

  • Medaljen gives til det selskab, der har det bedste resultat i EPSI Ratings måling. Kun den bedste i en branche/segment kan benytte en medalje.
  • I tilfælde af at gruppen ’øvrige leverandører’ scorer bedst uddeles der ikke en medalje.
  • Det skal angives, hvor mange virksomheder i branchen, der er målt i den aktuelle undersøgelse.
  • Der skal henvises til EPSI, dvs. den siger, at dette er ifølge en undersøgelse fra EPSI Rating.

Mangler jeres branche eller virksomhed i vores målinger?

De brancher og virksomheder der måles årligt, består af et udvalg baseret på relevans og efterspørgsel. Kontakt EPSI Rating hvis jeres branche mangler, eller I ønsker, at jeres virksomhed bliver en del af branchemålingen.

Helene Söderberg (barsel)
CEO
+45 31 75 40 38

helene.soderberg@epsi-rating.com

Brug for hjælp til udførelse af en undersøgelse?

Indtast din e-mail, så kontakter vi dig